Beste leden,

 

Graag nodigen we jullie uit voor de ledenvergadering van onze coöperatie op dinsdag 16 juni vanaf 20:00 uur. In verband met het coronavirus zal de ledenvergadering deze keer digitaal plaatsvinden.

 

We hebben een interessant en vol programma voor de avond. Allereerst het vaststellen van het financieel jaarverslag door de leden. Dan is er een voordracht van een kandidaat voor het bestuur. En onze directeur Rolf Steenwinkel presenteert de laatste ontwikkelingen van onze zonnedaken.

 

Tot slot staan de plannen voor coöperatieve windenergie op de agenda. Amsterdam Energie onderzoekt samen met andere coöperaties de mogelijkheden voor eigen windmolens rond de Noorder IJplas in Amsterdam-Noord. Het bestuur gaat deze avond graag met jullie in gesprek over deze plannen en jullie ideeën. Daarmee dient de avond als voorzet voor het vormen van een werkgroep Windenergie.

 

De definitieve agenda en bijbehorende stukken volgen binnenkort. De ledenvergadering zal digitaal plaatsvinden via Zoom. Ook de details daarvoor volgen nog.

 

We hopen je dan te zien en zijn benieuwd naar jouw input. Aanmelden kan alvast met een email aan thijs@amsterdamenergie.nl

 

Met vriendelijke groet, ook namens het bestuur,

 

Rolf Steenwinkel – directeur
Thijs de Jong – campagneleider