nieuw en meer stroom

special product: nieuw en meerstroom

 

Welkom bij Amsterdam Energie en de speciale pagina voor bewoners en gebruikers van het kunst- en bedrijventerrein Nieuw en Meer aan de Oude Haagseweg in Amsterdam. Stichting Nieuw en Meer heeft een prachtig gelegen ateliercomplex aan de zuidoever van het Nieuwe Meer met ongeveer 130 ateliers, werkplaatsen en bewoners. Het voormalig munitie-opslag terrein is sinds begin 2016 een gemeentelijk monument.

 

Kunst- en bedrijventerrein Nieuw en Meer vindt ecologisch verantwoord en duurzaamheid belangrijk. Het E-Team N&M (Energieteam N&M) is in het leven geroepen om stappen te maken richting duurzamere energie. Gestart is met het plaatsen van zonnepanelen op de daken van de gebouwen en loodsen om groene energie op te wekken.
Vanaf 1 juli 2016 levert de installatie stroom aan het net. Deze stroom is in eerste instantie bedoeld voor de bewoners en gebruikers van het complex zelf. Zij kunnen voor hun studios, werkplaatsen en ook thuis in de stad, Nieuw en Meer Stroom afnemen. Hiertoe is een speciaal contract afgesloten met Amsterdam Energie. Bij de aanmeldingspagina kan je kiezen voor dit product.

 

Wat kost Nieuw en Meerstroom? Nieuwe Meerstroom kost 1 ct per kWh meer dan de andere groene stroom van Amsterdam Energie. Dit bedrag wordt helemaal uitgekeerd aan de Stichting Nieuw&Meer.

 

Zou je Nieuwe Meerstroom thuis of in je atelier / bedrijfsruimte willen hebben, meld je dan aan op onze aanmeldpagina.

 

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@amsterdamenergie.nl.